top of page
Equipo de limpieza de piscinas

Manteniments

Deixa la teva piscina en mans de professionals

  • Fer el manteniment de la piscina, no és només mirar el valor del clor i el pH i netejar el fons. Hi ha molts paràmetres que s'han de controlar per tenir un bany agradable i en les millors condicions higièniques i salubres.

  • Fem el manteniment periòdic o puntual de piscines particulars, comunitats de propietaris, hotels, ressorts i clubs esportius.​

  • Recuperem tota mena d'aigües, inclus, dels de pou, un cop realitzades les pertinents analítiques de control. Servei de laboratori propi.​

  • Netegem el vas de la piscina amb robots professionals, millorant la neteja i alhora reduint la despesa d'aigua, ja que no embrutim el filtre de la seva piscina i no cal fer un rentat addicional.

IMG_3621.jpg

Estalvi d'aigua

Amb la utilització preferencial de robots professionals per la neteja del fons de la piscina, estalviem molta aigua.
La quantitat d'aigua estalviada, és la corresponent a tenir la bomba funcionant en buidatge durant 5 hores seguides, al llarg de l'any.

Laboratorio

Laboratori propi

L'aigua procedent de pou, porta dissolts molts metalls i minerals, que provoquen diferents problemàtiques a la piscina. Depenen del metall i la seva proporció, podem tenir l'aigua acolorida, amb un aspecte visual, no agradable al bany, o bé taques a les parets o accessoris de la piscina.
Tenim solucions per tots aquests problemes.

Summer Swim_edited.jpg

Ecòlogic

Tractem l'aigua amb la menor quantitat de químics possibles, per tal de tenir el millor confort en el bany amb la total seguretat i salubritat de l'aigua.

Si et fas el manteniment de la teva piscina i tens qualsevol dubte o vols que t'assessoremt sense cap compromís.

Contacta amb nosaltres!!!

Demana pressupost sense cap compromís!!!

bottom of page