top of page
Oficina gran

QUI SOM?

 

 

 

 

Som una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el món de la piscina. Un món apassionant, molt tècnic i en constant evolució, que requereix la màxima dedicació per tal d'estar al dia i poder gaudir en tot moment de les nostres instal·lacions, en total qualitat i seguretat.


Fa molts anys que estem treballant i col·laborant amb els principals fabricants i assistint a les principals fires del sector.


El manteniment de la piscina pot arribar a ser una cosa molt complexa. L'oferta de productes és molt àmplia i complexa, amb productes que fan el mateix, amb noms i preus molt diferents, que poden arribar a crear desinformació al client i complicar la seva presa de decisions.

 

Fruit d'aquestes reflexions vàrem prendre la decisió de tirar endavant aquest projecte. Una botiga a casa del client, limitada a un espai concret, per tal donar tots els serveis i el millor assessorament de qualitat. En aquest cas ens limitem en el Baix Empordà.


Trobareu una selecció dels productes amb la millor relació qualitat-preu del mercat. Tots els productes que oferim han estat provats i testats per la nostra empresa i per tant, podem garantir la seva eficàcia i fiabilitat.


En aquest espai trobareu sempre, assessorament tècnic, professional i personal, de tot el relacionat amb el món de la piscina.


Treballem amb tots els principals fabricants del sector, l'hi podem oferir qualsevol producte de la marca que necessiti, sota demanda, amb les millors condicions econòmiques. Només treballem amb fabricants.


Tot l'equip humà de Poolservi i els nostres col·laboradors, hem posat tota la nostra energia i il·lusió per crear un lloc de trobada per tal de donar solució a les necessitats i demandes dels nostres clients.

bottom of page