top of page
Brindis en la piscina

Electrolisis Salina

Despreocupat del manteniment de la piscina i gaudeix una millor qualitat de l'aigua.

Piscina familiar
La Zenia

Producció de 10 gr/h a 35 gr/h

Producció de 50 gr/h a 1000 gr/h

La cloració salina consisteix en la generació de clor a partir de la sal comuna que s'ha dissolt en l'aigua, uns 4 kg de sal per cada m³ d'aigua. Aquest mètode de desinfecció va arribar a Espanya al voltant de l'any 1990 i des de llavors ha anat evolucionant fins a convertir-se en un dels sistemes més demandats a l'hora de desinfectar una piscina de manera ràpida i eficaç.

Estem en constant recerca de cloradors salins per a poder oferir la millor solució als nostres clients. D'aquesta manera, aquests podran gaudir d'una piscina amb aigua neta sense l'ús de productes químics.

El sistema de cloració salina és una de les opcions més saludables per a la desinfecció de l'aigua de les piscines públiques i privades. Per a la seva instal·lació és important comptar amb l'assessoria i ajuda d'un professional; d'aquesta manera podrà aconsellar quin tipus de clorador es necessita per a cada piscina. A més, es podrà evitar possibles problemes d'instal·lació i així garantir una desinfecció eficaç de l'aigua.

Disposem d'una àmplia gamma d'equips de cloració salina per a piscines privades, 6 cloradors que s'adapten a les necessitats de cada instal·lació, amb una unitat de gestió electrònica preparada per a la perfecta desinfecció de l'aigua d'aquesta.

A més, per a les piscines públiques i comunitàries, també disposem de la gamma d'equips PRO que s'adapten a les diferents dimensions de les piscines permetent una producció de fins a 1.000 grams de sal per hora.

Posa't en
contacte amb nosaltres i trobarem la solució per a la teva piscina amb la millor relació QUALITAT - PREU.

COM TRIAR EL TEU CLORADOR SALÍ?

Tria clorador salí