top of page
Brindis en la piscina

Electrolisis Salina

Despreocupat del manteniment de la piscina i gaudeix una millor qualitat de l'aigua.

Piscina familiar
La Zenia

Producció de 10 gr/h a 35 gr/h

Producció de 50 gr/h a 1000 gr/h

La cloració salina consisteix en la generació de clor a partir de la sal comuna que s'ha dissolt en l'aigua, uns 4 kg de sal per cada m³ d'aigua. Aquest mètode de desinfecció va arribar a Espanya al voltant de l'any 1990 i des de llavors ha anat evolucionant fins a convertir-se en un dels sistemes més demandats a l'hora de desinfectar una piscina de manera ràpida i eficaç.

Estem en constant recerca de cloradors salins per a poder oferir la millor solució als nostres clients. D'aquesta manera, aquests podran gaudir d'una piscina amb aigua neta sense l'ús de productes químics.

El sistema de cloració salina és una de les opcions més saludables per a la desinfecció de l'aigua de les piscines públiques i privades. Per a la seva instal·lació és important comptar amb l'assessoria i ajuda d'un professional; d'aquesta manera podrà aconsellar quin tipus de clorador es necessita per a cada piscina. A més, es podrà evitar possibles problemes d'instal·lació i així garantir una desinfecció eficaç de l'aigua.

Disposem d'una àmplia gamma d'equips de cloració salina per a piscines privades, 6 cloradors que s'adapten a les necessitats de cada instal·lació, amb una unitat de gestió electrònica preparada per a la perfecta desinfecció de l'aigua d'aquesta.

A més, per a les piscines públiques i comunitàries, també disposem de la gamma d'equips PRO que s'adapten a les diferents dimensions de les piscines permetent una producció de fins a 1.000 grams de sal per hora.

Posa't en
contacte amb nosaltres i trobarem la solució per a la teva piscina amb la millor relació QUALITAT - PREU.

COM TRIAR EL TEU CLORADOR SALÍ?

Tria clorador salí

Piscina Privada

És molt important per a poder gaudir dels avantatges del clorador salí fer una bona selecció de l'equip de producció de clor en funció de la mida de la piscina (m³). Per aquest motiu i en funció de l'experiència en el camp de desinfecció de l'aigua de les piscines, recomanem una producció mínima de 2 ppm de clor al dia per a mantenir l'aigua desinfectada i en perfectes condicions per al seu ús òptim.

La següent taula facilita la correcta selecció de l'equip a triar en funció de les hores de filtratge de la piscina i el volum d'aigua.

Quan de forma habitual l'aigua de la piscina supera els 28 °C de temperatura, es recomana triar una producció superior a la indicada en la taula.

Tabla calculo modelo de clorador salino según el volumen y las horas de filtración

Piscina Pública i Comunitària

Per a un correcte dimensionament de la unitat de cloració per a instal·lacions publiques i comunitàries, a més de la grandària i hores de filtració de la piscina, s'han de tenir en compte altres factors com per exemple, la quantitat de persones que la poden freqüentar,…


Per aquest motiu Poolservi conjuntament amb el Departament Tècnic de BSV gestiona de manera individual cada projecte i recomana un tipus de clorador en funció de l'estudi tècnic realitzat.

Contacta amb nosaltres, i et farem la millor proposta adequada a la vostra piscina, per poder gaudir de la cloració salina.

bottom of page