top of page

Enviaments i Devolucions 

Política de lliuraments

Ports GRATUÏTS a tots els enviaments realitzats dins de la comarca del BAIX EMPORDÀ.
El lliurament dels productes es realitzaran a l'adreça triada en el procés de compra.


En cas de no poder lliurar el producte per circumstàncies alienes a Poolservi, es facilitarà un lloc al client per a la seva recollida.

Els terminis de lliurament a la comarca, serà de 24 a 48 hores.  En el cas de motors i equipaments el termini de lliurament serà de 2 a 5 dies. Al rebre la comanda s'informarà al client de la data estimada de lliurament de la mercaderia. En cas d'algun producte o per culpa d'una circumstància especial, no es pugui complir amb la data de lliurament prevista, s'avisarà directament al client. Si el client no hi està d'acord amb la data de lliurament, sempre podrà procedir a l'anul·lació de la comanda.

En cas de clients de fora de l'abast de lliurament gratuït, han de posar-se en contacte amb Poolservi i es pactarà preu del transport i data de lliurament de forma personal. No es podrà fer compra ferma.

S'anirà incrementant el radi de venda dels productes i serveis.

Política de canvis i devolucions

Es pot tornar qualsevol producte, en el termini de set dies naturals de la data del seu lliurament. El producte no ha d'haver estat utilitzat i s'ha de guardar amb el seu embalatge inicial en perfectes condicions.


En cas de voler tornar un producte, el client s'ha de posar en contacte a través del mail explicant el motiu i es procedirà a la seva devolució i al reintegrament del preu pagat.
No s'accepten devolucions dels productes químics oberts.
En cas d'un producte que no funcioni correctament s'aplicarà la garantia pròpia.

bottom of page